• foto garage
  • foto carwash
  • foto carwash
  • foto carwash
  • foto tankstation
  • foto Audi
  • foto VW
AUTOCENTER CARS RAYMOND - Ninoofsesteenweg 123, 1750 Lennik - TEL: +32(0)2 582 20 75 - FAX: +32(0)2 582 30 82

Carwellness / Reconditioning wagens

Wens je jouw wagen terug in oorspronkelijke showroomstaat te hebben en laat je dit liever over aan de professional, dan is onze dienst Carwellness/Reconditioning wellicht de oplossing voor U.

In onze professionele Carwellness afdeling kan je terecht voor het behandelen van zowel het in- en exterieur van uw wagen. Hiervoor worden de allernieuwste poetstechnieken alsook producten en reinigingstoestellen ingezet waarbij wij garanderen dat elke vorm van cleaning door ons wordt uitgevoerd. Wij passen deze speciale behandelingsmethodes toe om de lak, de ramen, de velgen en het interieur van uw wagen te beschermen tegen het dagelijkse UV-licht alsook de industriële vervuiling, de vogelpoep en gedurende de wintermaanden tegen het strooizout.

Kom eens langs met uw wagen en laat U persoonlijk informeren naar de verschillende programma's en mogelijkheden voor uw wagen:

Geurbehandeling:

Nare geurtjes in uw auto? Met onze OZON-behandeling wordt de geur volledig geneutraliseerd. Rook-, honden- en nare geurtjes verdwijnen als u het interieur van uw wagen met onze speciale geurbehandelingstechnieken laat behandelen.
Prijs voor één OZON-behandeling = € 50,- incl. BTW.

 

Geurbehandeling

Interieurreiniging:

Wenst U een mooi en schoon interieur voor uw wagen? Wij bieden U diverse mogelijkheden om uw interieur terug in optimale conditie te brengen. Door gebruik te maken van diepstoomreinigingstechnieken voor het interieur tot bescherming en behandeling van verschillende types van interieurs.
Prijs op aanvraag na expertise van uw interieur.

 

Interieurreiniging

Lederbehandeling:

Leder is een natuurproduct en is niet vuil afstotend. Slecht onderhouden leder droogt uit wat de kans op scheuren vergroot. Daarom is het goed om uw lederinterieur af en toe eens vakkundig te laten reinigen en voeden met onze speciale ledercrèmes. Hierdoor behoud het leder van uw wagen zijn glans en blijft het langer soepel.
Prijs op aanvraag na expertise van uw interieur.

 

Lederbehandeling

Motorreiniging:

Uw motorcompartiment is een broeinest van vuil en olie. Met onze speciale motor reinigings- en behandelingsproducten ontvetten wij uw machinekamer en laten deze weer glimmen als nieuw.
Prijs voor één motorreinigingsbehandeling = € 50,- incl. BTW.

 

Motorreiniging

Polijsten van uw wagen:

Alle carrosseriedelen en dorpels worden in verschillende fases door ons vakkundig gepolijst, waarbij wij uitsluitend hoogwaardige polijstproducten gebruiken. Krassen die niet door de lak heen zijn getrokken, worden voor tenminste 90% verwijderd waarbij de glans van de autolak maximaal wordt hersteld. Na dit polijstproces kan de lak van uw wagen nog eens extra beschermd worden met een hoogwaardige polymeer wax die bescherming bied tegen vervuilende weersinvloeden.
Prijs op aanvraag na expertise van de lak- en de toestand van uw wagen.

 

Car polishing

Koplampen polijsten:

Kan uw auto niet meer door de technische keuring omdat uw koplampen aan de buitenkant dof zijn? Geen nood. Met onze moderne polijsttechnieken en producten laten wij uw koplampen weer schijnen als weleer. Veilig rijden begint met goed zicht door veilig licht.
Prijs voor één behandeling van beide koplampen = € 50,- incl. BTW.

 

Koplamp polishing

Wheel-coating:

Wheel-coat is een product waardoor uw lichtmetalen velgen mooi blijven. Met Wheel-coating kunnen wij uw lichtmetalen velgen beschermen tegen remstof en straatvuil.
Prijs op aanvraag na expertise van uw lichtmetalen velgen.

 

Wheel-coating

Safe-view:

Veiligheid begint met een goed zicht, want slecht zicht verhoogd de kans op ongelukken. Wij kunnen uw voorruit voorzien van een "VEILIG ZICHT COATING", zodat u met een optimaal zicht onbezorgd de baan op kan. Deze coating is gebaseerd op nanotechnologie en ontwikkeld volgens de nieuwste technieken die regen en ijzel in kleine druppeltjes laat parelen door de aerodynamische luchtstroom.
Prijs voor één behandeling van de voorruit = € 50,- incl. BTW.

 

Safe-view

Full Clean service:

Met onze Full Clean service op maat, krijgt U uw wagen weer terug in showroomstaat. Uw wagen wordt volledig van binnen en buiten in topconditie gebracht.
Prijs op aanvraag na expertise van uw wagen in ons atelier.

Full Clean service

Autoglym producten
maandag
-

13:00 - 18:00
dinsdag
08:30 - 12:00

13:00 - 18:00
woensdag
08:30 - 12:00

13:00 - 18:00
donderdag
08:30 - 12:00

13:00 - 18:00
vrijdag
08:30 - 12:00

13:00 - 18:00
zaterdag

09:30 - 14:00

Gesloten op zondag

Tankstationtankstation
SelfCarwashSelfcarwash
Car WellnessCar Wellness
Bandencenterbandencenter
Onderhoud wagensonderhoud
2dehandswagens2dehandswagens

Onze hoogste prioriteit zijn de kwaliteit en de veiligheid van onze producten.

Voor meer info:
• Voor meer informatie kunt u ons bellen op +32(0)2 582 20 75
• of een e-mailbericht sturen: info@carsraymond.be.

copyright ©2018
Autocenter Cars Raymond
Ondernemingsnummer: BE 0433 133 407
webdesign: Highgate'57